MovieTime!!

Ja verklingen i dag blir det bara film, o äta pizza o softa framför tv...o tvätta är ett måste idag men men en lugn skön söndag....:)

Igår festade jag lite o det känns lite idag men inte mycke va med Elin o hennes vänner hade jätte kul :)

nä nu ska jag hämta min efterlängtade pizza är JÄTTE hungrig MUMS!!

Bye my bitches

Fredag!!

idag så mår ja rätt bra tycker jag..bättre än igår iallafall...va på piss humör, trött...men idag ä jag gladare :)

Efter jobbet (idag) ska jag åka o handla lite mer till lägenheten...hihi det ä roligt shoppa...:)

i tisdags så åkte jag till mamma o pappa o hälsade på lite o myste me Faxas Valpar..sååå söta dom ha vuxit lite...vill ha en....en hane men tyvärr har jag inte tid me en liten valp fast ja skulle jävligt gärna....det blir som sakt längre fram i framtiden....kommer bilder på valparna nä dom föddes o nä dom ä 10 dygn gamla...:) <3

vad jag trivs i mjölby...det ä det bästa jag har gjort nu känner jag..flytta trivis i lägenheten me..TOPPEN!!

I veckan har jag me sökt utbildningar...4 skolor hittade jag som hade förskollärare..hoppas nu bara ja kommer in.... hålla tummarna nu....som fan :) vill vill!!!

Nä snart ska jag börja jobba....härligt väder me ju så det blir att vara ute i Em hoppas jag

bye bitches!!!



dagen dom föddes...tror den här valpen är bara 3 timmar gammal :)







den här söta valpen är 10 dygn gammal...(tog i tisdags)




Faxa har bebisar i magen...hon va tjockis :) (innan dom föddes)

Kaffe kaffe....mjölk socker..mums

Så är det morgon igen...åhh ville sova mera..men det kan ja göra imorn istället :)

Fick jobba extra på jobbet idag..rätt gött..pengar (klirr klirr) :D
efter jobbet vet ja ej va ja ska hitta på...det märks.
igår kväll hade jag ljusparty....såå fina grejor..luktar gott me...Tack för ni som kom :) <3

Nu nä ja sitter här o skriver så hör jag fåglarna..såå härligt..lite vår känslor men nä ja hör fåglarna kvittrar så tänker jag nä jag va liten o va hos Farmor o farfar o sovde över så vaknade jag av fåglarna utanför hos dom..härliga minnen..hihi kanske inte för er men för mig är det...för farmor o farfar betyder massor för mig :) <3<3 saknar farmor men är jävligt glad att farfar är kvar o mår rätt bra :)

Snart ska jag gå till jobbet...få se vad vi hittar på idag..ska leka iallafall...

Imorn ä det fredag...vet ej vad man ska hitta på känner inte riktigt att sitta här hemma ensam..då sitter ja här o tänker o funderar en del..känner inte för det men det märks..funderar om man ska kanske åka ti skge eller nåt!!

nä nu ska ja fixa mig innan ja går...hej svejs bitches :D

"Dance the night away Live your life and stay out on the floor "

idag så öppnade jag på jobbet va helt färdig..ville sova mera...suck Men efter jobbet så hängde jag me mamma till linköping..först va vi på ett möte sen åkte vi in ti stan o shoppade lite..det ä ju ALLTID kul :) det va kul att vara me mamma.  men nu sitter jag hemma o grejar lite.. :)

Ifredags så va med Sara o tjejerna på zebban o åt jätte gott...vi hade jätte kul skrattade en del kan jag säga...hihi senare på kvällen gick ja o möte Elin (från komvux) så festade jag vidare.. ja hade jätte kul...:)

det bästa jag vet nä man kommer hem är att lyssna på musik (HÖG) fast det gör väldigt ofta...älskar det kommer bort ett tag från världen.

det är en del som pratar om Big Brother att det ä skit visst men ja tycker det ä kul när dom alla är inne o blåsta o dricker sig fulla o gör en massa lustiga saker...det ä ju ett spel..hihi jag tittar på det iallafall.. :)



det får snart mamma o pappa hund Faxa om några veckor..VALPAR!! snacka om jag vill ta me en liten söt valp hem...åhhhhhh

RSS 2.0