Äntligen!!!

Ja verklingen idag funkar mitt breband...äntligen har jag nät hemma...gött :)

Igår så träffade jag Elin & lilla Raffe. det va ett bra tag sen vi såg o pratade. det va jätte trevligt o mysigt..lilla raffe är sååå söt :) <3 På fredag hoppas jag att elin kommer lite innan vi ska träffa Sara på kvällen. vi kanske hinner ta några glas vin..hihihi

Ska snart äta lite Frulle är inte riktigt hungrig än men men..ska jobba lite senare idag..har stängnig på jobbet idag men tror inte det ä sena barn idag eftersom det ä Sportlov...(hoppas hoppas)

Tycker det ä skönt att ha lite planerat på helgerna nu känner jag så ja har nåt att göra...tycker inte om att sitta hemma o tänker på en massa..inte bra men det ä skönt att vara hemma men inte tänka o må piss (orka inte prata om det nu men)

nä nu ska ja dra bye bye <3

21/2 2011

så va det tisdag..sol dag..härligt. idag efter jobbet så va jag o fikade me min kompis goa Elin (från komvux)...vi tog lite lunch..mums. Nu sitter jag hos mamma o pappa...ska prata o umgås lite me dom idag tänkte jag. :) <3

Igår kväll kom erica till mig. vi tittade på film o åt popcorn. :) vi pratade om att gör det om snart igen :)

imorn så efter jobbet ska jag träffa härliga Elin o lilla Raffe. det ska bli kul..det va ett tag sen vi sågs så vi har lite att prata om..hihi :) <3
Och imorn hoppas jag att jag får min nät..är såååå rastlös om kvällarna..suck hoppas hoppas.

När det är sånt här väder så längtar jag så dant till vår & sommar..vill ha det nu INTE mer snö TACK!! det räcker tycker jag.
jag blir så dyster o depp när det ä sånt mörkt dyser väder...blää


Born This Way

Så jävla bra låt Lady Gaga ha gjort...igen..:) tycker jag om.
Igår så åkte jag o crille o hans kompis till linköping. ja shoppade lite till mitt nya hem..nu så ä det hemma trevligt..:)

Idag så fick ja reda på att jag får jobba kvar ett tag till...gött känns rätt bra faktiskt trivs som fan där...bor ju nära ju...hahaha

Nu så känns det rätt bra tycker hoppas det fortsätter så annars jävlar blir ja.......

Undra nä ja får min nät funka hemma..saknar det..har inte det än..suck få låna datorn på jobbet eller hos nån annan..suck vill ha det nu ju..vill lyssna på musik ju..det älskar jag..om dagarna fasna i musikens värld. <3 :)

Nä nu ska ja dra men ha det alla fuckers!!!


Thoughts and thinking

ja det va verklingen länge sen ja skrev men jag har inte orkat o så. men det kommer bli kanske en ändring.
 jag har ÄNTLINGEN flyttat och blev till Mjölby..rätt skönt faktiskt..nära jobbet o vännerna i mjölby. Trivs rätt bra faktiskt. jag kan ju mer träffa min kära goa Emmelie lite mer o så. 
Fick tag på en mysig lägenhet så jag är nöjd me så. skönt att GÅ till jobbet ingen jävla buss o så..är så trött på dom jävlarna.

jag har & haft en hel del funderingar men jag är inte så bra att skriva ut det..sitter bara kvar i huvet o trycker men jag hoppas jag kan få ut dom snart..orkar inte ha dom i skallen på mig...ORKAR inte. 

jag är en person som inte tycker om att visa att man mår piss, ledsen o så..visar väldigt ofta jag mår PRIMA men jag kan säga att jag har mina dagar också. har ett jobb där det ä inte så jävla bra att visa man mår dåligt o är ledsen. men jag visar ofta att jag ä glad, på bra humör, skrttar osv. men men mina nära vänner o familj kan veta att det ä inte på tipp topp alltid här heller.
Är så glad att jag har mina vänner O familj annars vet jag inte vad jag skulle ha gjort. 

Min rast är snart slut, tyvärr så har jag ingen nät hemma än får vänta i 4 jävla veckor så jag få gå in på jobbet ibland.

 jag hoppas mina tankar o funderingar o känslor inom mig blir bättre. :)

RSS 2.0