Party Time tonight

Ikväll så blir det PARTY me tjejerna från skolan..ska bli skit kul..ska förfesta hos Elin i mjölby sen blir det kanske Parken..dansa häckaen av sig ikväll...det va ett tag sen jag dansade :( men ikväll blir det av...YESS

Hoppas jag kommer igång att ta lite kort... SKÅL På ER fan!!!

Shopping today :)

Idag ska jag åka till Linköping o träffa härliga Natta. vi ska shoppa lite...ska bli jätte kul & trevligt :) det va ett tag sen vi träffades, visst va hon här för några veckor sen som va jätte kul...saknat henne.
Senare ikväll så ska jag träffa min Hobbe vi ska fika lite & vara hemma hos honom. Ska sova där! :)
Sen på Lördag blir det PARTY!!

igår kväll tittade jag på The Vampire Diaries..såååå jävla bra serie..lite likt som Twiligt...tycker om den också som fan..:) så nu tittar jag på den här serie varje torsdag på tv 6 kl 20.00...titta säger jag bra thi:)

Nä nu ska jag göra iordning mig eftersom jag ska åka till linköping o shoppa me Natta. Men jag kommer skriva mer imorn om jag hinner..ha det så länge.

Jo Sara fyller år idag me..GRATTIS GUMMAN!!! hurra hurra...<3<3

 skit bra serie!!

Bög Mamma Kines

Idag va jag ledig från jobbet...skönt eftersom jag har lov o lite läxor som MÅSTE jag göra dom me. Så idag gjorde jag det..så duktig så..thi
och så har jag varit hos mamma o pappa lite, hängde me mamma till deras nya hus....såååå himla snyggt det blir..är lite avis faktiskt..:) Så snart flyttar dom..kul för dom tycker jag..så fint hus dom har...det hade dom innan me självklart. Mamma tapecerade lite av tvrummet idag..men mamma hade inget tålamod för tapeten idag så hon gör mer nån annan dag...förstår henne...:)

Så gött att Domenicer ska komma på Spotify...låten bög mamma kines är faktiskt bra tycker jag..lite rolig text o så..dom har gjort lite mer låtar också :) Så ja kommer lyssna på dom på spotify ännu mer..lite roligt att det finns annorluna musikgrupper.
DOMENICER

Som ja har sakt förut så ÄLSKAR ja lyssna på musik..gör det nästan varje dag :D

I tisdags så gjorde min bröder o Erica tatueringar..skit snygga vart dom tycker jag :) vart sugen att göra en till!!
har redan men lätt en till...men får vänta lite me det..men det kommer bli en till :)

Imorn (fre) ska Matthias (brosan) skriva upp på körkortet..hoppas det går bra för honom...håller tummarna
men jag tror på dig Brosan <3  om han fixar detta så har han Körkortet :)


Work, Work, homework!!!

Ursch vad jag har blivit dålig på att blogga. ska försöka bli bättre..:)
jag har jobbat en del nu o mer kommer det blir..:) har ju hela Mars också.
Nästa vecka är det Sportlov men jag ska jobba tre dagar på lovet...På måndag ska till en avd som har magsjuka..vill inte dit men som tur va så är det BARA 2 timmar. Sen ska ja till en annan avdelning..:)

Igår (fre) så hade vi matte prov...shit vad hjärnsläpp ja fick..känns inte bra men hoppas det går bra på det andra provet vi hade nu..det första gick jätte bra fick G på det..jippi :) men matte är jätte svårt för mig..så jag kommer få kämpa massor på det..SKA fixa detta..

Senare på kvällen va jag hos mamma o pappa..hela familjen va samlad :) det vaz ett tag sen vi va det..Mamma bjöd på mat det va jätte gott :) mums. sen hängde jag me crille hem o tog med mig hem lilla Elsa, hon ha sovit hos mig inatt...va mysigt..:)

Denna vecka har jag som fan saknat Mille massor..det ä såå jävla tomt här hemma..såå tyst..tycker inte om det:(
Längre fram så kommer jag ha en hund o det blir en schäfer o en STOR hund..som mille va en stor klumpig hund..thi

Men nu fick ja hjärnsläpp här me så jag vet ej vad jag ska skriva mer...men om ni gör det som läser min blogg skriv GÄRNA!!!

Happy Valentine <3

Så är det ALLA HJÄRTANS DAG!! vill säga också älskar er min Familj, Hobbe o mina Vänner..är så glad att ni ä i mitt liv :) <3

Ifredags så hade ja en liten tjejkväll me några av mina vänner är så glad att dom kom..det va jätte kul..skrattade, lyssna på skit bra musik o snacka lite skit..:) Tack Tjejer för ni kom!!

Idag på alla hjärtans dag så ska jag o min älskling ha en mysdag tillsammnas..vi ska gå ut o äta gott ikväll..mumms :)

Jag har inte skrivit på en vecka för jag har inte orkat, jobbat massor o gått i skolan så jag va helt färdig nä ja kommer hem...men jag ska fortsätta jobba nu i 2 månader o gå i skolan...härligt..jippi jobb:)

Nu kommer lite bilder från i fredags tyvärr har jag ingern bild på erica när hon kom så ja har bara på Emmilie & Natta ,men som sagt Erica kom också!!









 Den här vackra blommbuketten fick jag av min Älskling.det betyder massor för mig fö denna blomma älskade morfar Nejlika och Lila..så blomman betyder massor....TACK ÄLSKLING PÖSS


They Don't Care About Us

Idag så jobbade jag på Förrmiddagen..va ute o det va riktigt skönt ute..härligt me sol..:) vill att det ska vara vår NUUUU!
så nu ska jag plugga lite matte har matte prov imorn & jag är laddad för att klara detta..vill så gärna det! håller tummarna för mig själv..thi Ikväll ska jag vara Barnvakt me..åt mina härliga Skruttungar <3<3

Ihelgen har varit TOPPEN!! fredags så kom min älskling o hämtade mig från jobbet så lagade jag jätte god mat o vi tittade på tv o myste. På lördagen så gick ja till Tophie o hjälpte henne me hennes löshår..:) vart skit bra tycker jag :) <3<3 det tog nästa 3h 30 min.
Efter det så gick ja hem o fixade mig så skulle jag åka till Linköping så träffade jag Hobbe så tittade vi på en SKIT bra film AVATAR...skit bra & häftig..:)

Som sakt ha det varit Toppen helg denna helg me!! :D


 Mina Skruttungar

She is on fire!!!

Idag så har jag jobbat lite o varit i skolan. efter plugget så träffade jag Emmilie...det va ett tag sen vi såg så det va jätte kul att träffa henne. vi gick o fikade i stan o snacka lite skit...:) <3

ikväll så är jag jätte trött o seg men ikväll ska jag se på Paradise hotel..det är FINAL..ska bli spännande att se vem som vinner..hmmm  håller tummarna för en värdig vinnare.

jag har fått massa jobb nu me så himla gött..vill jobba jobba så man får lite casch...det behöver man alltid..eller hur??!!
jag tycker det ä kul att jobba..blir posetiv, glad nä jag kommer till jobbet o vara me barnen o leka lite o busa...:D

 jag & Sis <3<3

 Paradise Hotel 2009

RSS 2.0